Sportverkiezing in Oude IJsselstreek

Sportverkiezing Oude IJsselstreek

Op donderdag 11 mei 2023 vindt weer een Sportverkiezing in Oude IJsselstreek plaats. Op het DRU Industriepark wordt die dag vanaf 19.30 uur een sportieve avond georganiseerd waar sporters en sportverenigingen de Sportprijs in ontvangst kunnen nemen.

De jaarlijkse Sportverkiezing in Oude IJsselstreek vond vanwege de coronacrisis in 2021 en 2022 niet plaats. Sporters en sportploegen die in 2021 en 2022 er toch in zijn geslaagd om bijzondere prestaties te leveren, kunnen worden voorgedragen voor de sportverkiezing.

Tijdens een feestelijke avond waarin de sport centraal staat worden sportprijzen uitgereikt in zes categorieën.

De prijzen worden uitgereikt voor Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg en Unieke Sporter van het jaar. Daarnaast wordt de Sportpromotieprijs uitgereikt en vindt de huldiging van de sportkampioenen van 2021 en 2022 plaats. Initiatieven en sporters die tussen 1 januari 2021 en 31 december 2022 een bijzondere prestatie hebben geleverd kunnen worden voorgedragen voor de Sportverkiezing Oude IJsselstreek.

Vindt u ook dat een sporter(s) of sportinitiatief een podium verdient? Zet deze dan in het zonnetje door hem of haar aan te dragen voor de Sportverkiezing Oude IJsselstreek. Het aandragen van kandidaten is mogelijk tot 31 maart 2023.
17 april start het stemproces, u kunt stemmen tot 28 april.

Inwoners en verenigingen zijn van harte welkom op deze avond. De inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start het officiële programma. Dit zal duren tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis. Noteer 11 mei 2023 alvast in uw agenda en zorg dat u er bij bent! De Sportverkiezing Oude IJsselstreek is een initiatief van de gemeente Oude IJsselstreek.

De tijdlijn

Tijdlijn sportverkiezing Oude IJsselstreek. Fase 1. U kunt nu nomineren tot en met 31 maart 2023
Fase 1: U kunt nu kandidaten nomineren tot en met 31 maart 2023

Onze categorieën

Sportvrouw van het jaar

Sillouette hardlopende vrouw bij zonsondergang

Sportman van het jaar

Achterzijde man die zijn been rekt op houten brug

Sporttalent van het jaar

Wedstrijdbeker wordt omhoog gehouden

Unieke sporter van het jaar

Mannelijke sporter in rolstoel met basketbal in zijn handen

Beste sportploeg van het jaar

Voetballers in cirkel op grasveld geknield op één been.

Sportpromotieprijs

Close-up tennisracket en bal. Tennisser staat klaar om te serveren

Sportkampioenen (huldiging)

Achterkant man met zijn vuist omhoog (juichend)