Afspraak maken

Wij werken op afspraak. Wilt u een afspraak maken? U kunt voor de volgende producten direct online een afspraak maken:

Wilt u voor een ander product een afspraak maken, of wilt u voor meer dan één product een afspraak maken? U kunt telefonisch een afspraak maken. Ons telefoonnummer is 0315-292292.

Wij werken op afspraak

Stel, als het mogelijk is, het maken van een afspraak bij de gemeente zoveel mogelijk uit of regel het online. Wilt of moet u toch naar het gemeentehuis komen, hou er dan rekening mee dat we door de coronamaatregelen minder mensen tegelijkertijd kunnen ontvangen en de wachttijd op dit moment helaas wat langer is dan u van ons gewend bent.

Tussen het aanvragen en het kunnen ophalen van een paspoort/id-kaart of rijbewijs houden wij een week aan. Verloopt uw ID-kaart bijvoorbeeld eind december, maak dan voor half december een afspraak. Moet u nog gekeurd worden voor uw rijbewijs? Plan dan ruim 4 maanden van tevoren een afspraak voor het aanvragen van een gezondheids(medische) verklaring. Deze kunt u bij de gemeente, maar ook bij het CBR aanvragen.  Let op: ook voor het aanvragen van een gezondheidsverklaring moet u een afspraak maken.

Dienstverlening vanwege coronavirus

De dienstverlening van de gemeente gaat door. Maar we nemen wel maatregelen om onnodig risico op verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Daarvoor vragen we ook uw medewerking.

Wij vragen u om uw contacten met de gemeente zoveel als mogelijk telefonisch en digitaal te doen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer (0315) 292 292, via WhatsApp op telefoonnummer 06 12917102 en per mail via info@oude-ijsselstreek.nl. Heeft u een afspraak en kunt of wilt u niet komen? Graag horen wij dan even van u.

U blijft welkom in het gemeentehuis in Gendringen, maar alleen voor zaken die niet kunnen wachten en die niet digitaal kunnen worden afgehandeld. We werken alleen op afspraak. Op maandagavond zijn wij gesloten.

Komt u naar het Gemeentehuis? Dan vragen we u vriendelijk een mondkapje te dragen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? U kunt dit voor veel producten online doen. Kijk bij onze openingstijden waarbinnen wij voor u een afspraak kunnen plannen.

Uiteraard geldt: heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar het gemeentehuis en blijf thuis.

Veel producten kunt u ook online regelen via onze website. Bijvoorbeeld een verhuizing doorgeven of een uittreksel aanvragen.

Geboortedatum voor identificatie

Maakt u een afspraak? Het kan zijn dat uw geboortedatum gevraagd wordt. Deze datum wordt gebruikt zodat u zich kunt identificeren bij binnenkomst als u een afspraak heeft.