Stemformulier unieke sporter van het jaar

Eddy Scholten - voetbal

Eddy is een veelzijdige en fanatieke sporter die sinds jaar en dag deelneemt aan bijna alle Unieke sportevents die in de Achterhoek voorbij komen. Een gouden medaille op de special olympics van 2018, en een beker die hij won tijdens de AUS 23 pronken in zijn prijzenkast. Eddy brengt naast zijn eigen sportiviteit ook mede unieke sporters in beweging in de functie van assistent-trainer bij het G-team van voetbalclub de Graafschap

Adinda Kleinrensink – atletiek

In 2023 deed Adinda bij het Open NK Para-atletiek mee op drie onderdelen kogelstoten, speerwerpen en discuswerpen. Met het discuswerpen en het speerwerpen was ze de beste en werd ze Nederlands Kampioen. Met het kogelstoten won ze een bronzen medaille. Daarnaast doet ze aan Frame Running. Adinda is een voorbeeld voor andere sporters.

Stan van Loosen - boksen

Stan traint al acht jaar bij Mills Gym in Ulft: boksen, fitness, cardio of bootcamp, zolang er maar goede muziek gedraaid wordt om op wedstrijdniveau te trainen. Stans doel is om stevige buik- en rugspieren te krijgen, zodat hij in de toekomst een officiële bokswedstrijd kan boksen met veel publiek.