Zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen

Iedereen is verplicht om een zorgverzekering te hebben. Wij begrijpen dat u niet te veel wilt betalen voor uw zorgverzekering. Zeker niet als u elke maand moet rondkomen van een beperkt inkomen. Voor inwoners met een laag inkomen en een bescheiden vermogen biedt de gemeente Oude IJsselstreek een uitgebreide zorgverzekering aan.

Gemeentepolis

Inwoners van Oude IJsselstreek met een laag inkomen kunnen gebruik maken van de collectieve ziektekostenverzekering van Menzis.

Wat is uw voordeel?

  • U krijgt korting op de aanvullende zorgverzekering en de tandartsverzekering.
  • U krijgt ruime vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, tandartskosten en de eigen bijdragen in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning.
  • Menzis accepteert iedereen, zonder medische keuring.

Kies een pakket dat bij u past

Als u zich via de gemeente Oude IJsselstreek verzekert, is er altijd een pakket dat bij u past. U kunt kiezen uit twee soorten aanvullende verzekeringen en verschillende soorten tandartsverzekeringen.

Kan ik deelnemen?

Op www.gezondverzekerd.nl vindt u het aanbod van de gemeente Oude IJsselstreek. Ook ziet u hier of u in aanmerking komt voor de gemeentepolis. U vindt hier verder welke kosten worden vergoed. Bepaal wat u nodig heeft en kies wat bij u past. Twijfelt u nog? Volg dan op dezelfde website de keuzehulp die u helpt bij het kiezen van de meest passende zorgverzekering.