Standplaatsvergunning weekmarkt

Algemeen

Voor het innemen van een standplaats op de weekmarkt in Silvolde, Terborg, Ulft, Gendringen en Varsseveld heeft u een vergunning nodig.

Standplaatsvergunning weekmarkt

Wilt u een standplaats innemen op de weekmarkt in Silvolde, Terborg, Ulft, Gendringen of Varsseveld? U dient hiervoor een standplaatsvergunning aan te vragen. U vraagt een vergunning als volgt aan:

  • Download onderstaand formulier, zorg dat het volledig is ingevuld, voorzien van handtekening en juiste bijlagen
  • U kunt inloggen met eHerkenning om het formulier te versturen. U kunt het formulier ook sturen naar: balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl
  • Uw aanvraag wordt onderzocht, en getoetst. 

Standplaatsvergunning weekmarkt aanvragen (eHerkenning)

Op basis van de marktverordening worden in overleg met de marktmeester de plaatsen aangewezen. Wanneer een aanvraag wordt ingediend voor een branche die al op de markt staat, komt de nieuwe aanvraag op een wachtlijst te staan. Wanneer deze branche vrijkomt op een markt, wordt nummer één van de lijst gevraagd om in aanmerking te komen voor deze plaats.

Kosten

De leges voor een marktstandplaatsvergunning zijn eenmalig € 38,00. Daarnaast moeten nog marktgelden worden betaald. De hoogte van de marktgelden zijn afhankelijk van de ingenomen ruimte.

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl of contact opnemen met de marktmeesters of team vergunningen via telefoonnummer (0315) 292 292.