Jouw Uitdaging?

In onze organisatie focussen we op de talenten en kwaliteiten die onze mensen meebrengen en bieden we volop ruimte aan de juiste persoon, op de juiste plek op het juiste moment. Dat betekent dat er altijd ruimte is voor de ontwikkeling van jouw talenten, ook als die op een heel ander vlak liggen dan waarvoor je bij ons bent gekomen. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de foto’s op deze website; de meeste daarvan zijn gemaakt door collega Mark Heister. Voor onze organisatie is hij werkzaam als dienstverlener (digitale) informatievoorziening. In zijn vrije tijd ontwikkelt hij zich als fotograaf, een talent dat hij graag heeft ingezet voor deze website.

Nieuwsgierig naar hoe wij werken? Bekijk het filmpje over onze sturingsfilosofie.

Sturingsfilosofie Oude IJsselstreek

Denk jij dat je bij onze organisatie past, en wil je hier verder met ons over in gesprek? Laat het ons weten! Ook voor een vrijblijvende kennismaking met onze organisatie kun je een mail sturen naar sollicitaties@oude-ijsselstreek.nl.

Voor het actuele vacatureaanbod kijk bij Werken in Gelderland.

Werken in Gelderland

Voor het actuele stageaanbod kijk bij Stage.nu, of bij de Innovatiehub.

Voor banen in de regio kun je ook kijken op Euregio-JobRoboter. Hierop staan vacatures vermeld in het Duits-Nederlandse grensgebied, zoals o.a. Rijn-Waal.