Formulierenhulp

Algemeen

Heeft u moeite met het invullen van formulieren en/of moeite met het ordenen van uw administratie en heeft u niemand die u daarbij kan helpen? Bij Formulierenhulp (thuisadministratie) kunt u aankloppen voor hulp en ondersteuning.

Hoe werkt het?

Formulierenhulp helpt bij het invullen van allerlei soorten formulieren, zoals voor het aanvragen van een uitkering, bijzondere bijstand, werk- en inkomensondersteuning, individuele inkomenstoeslag (IIT), hulp van de voedselbank en kwijtscheldingsverzoeken.

Formulierenhulp aanvragen?

U kunt contact opnemen voor een afspraak met Sociaal Werk Oude IJsselstreek, via telefoonnummer (0315) 745 783 (bereikbaar op ma, di en do).

Formulierenhulp van Sociaal Werk Oude IJsselstreek helpt u om weer overzicht te krijgen in uw eigen administratie en helpt u bij het ordenen van uw administratie.

Kosten

De ondersteuning bij het invullen van formulieren is gratis.

De ondersteuning bij het ordenen van uw administratie kost eenmalig € 3,50, contant te voldoen. U ontvangt hiervoor een EHBA pakket (Eerste Hulp Bij Administratie). Hierin zit een ordner, perforator, tabbladen en een instructie.

Meer informatie

U kunt contact opnemen met Sociaal Werk Oude IJsselstreek, via telefoonnummer (0315) 745 783 (bereikbaar op ma, di en do).

Website Formulierenhulp