Allround Machinist Tractie

Solliciteer nu!

(36 uur per week)

Als allround machinist ben je actief en flexibel. Je bent vanuit je vakgebied allround inzetbaar op gecompliceerde machines zoals Holder, Kraan, Veegwagen, Trekkers, enz. Je bent innovatief ingesteld en weet de nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied om te zetten in daden. Je bent ambitieus en leergierig ingesteld en denkt mee in mogelijke verbeteringen.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde Mbo II opleiding en/of 5 jaar ervaring in soortgelijk werk met een relevante ervaring in de grond, weg en waterbouw;
  • In het bezit van rijbewijs B/E/C Je bent klantgericht, professioneel en initiatiefrijk;
  • Beschikt over aanvullende kennis en ervaring op het vakgebied en/of je bent bereid je daarin te bekwamen;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;
  • Je bent klantgericht en neemt graag initiatieven;
  • Je bent professioneel, communicatief vaardig en goed in staat om in teamverband te werken;
  • Je bent ambitieus ingesteld, analyseert situaties, maakt oplossingen inzichtelijk en durft te kiezen;
  • Je bent bereid om mee te draaien in de calamiteitendienst en/of strooidienst.

Wat bieden wij?  

Een baan als Allround machinist Tractie (functierol Dienstverlener E) voor 36 uur per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een periode van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

De functie Dienstverlener E is gewaardeerd in schaal 5 maximaal € 2.874,00 bruto bij een 36-urige werkweek. Aanvullend op je bruto maandsalaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% per maand. Met dit persoonlijke budget kun je zelf keuzes maken die passen bij je levensfase en je persoonlijke wensen en doelen. De exacte inschaling vindt plaats op basis van je ervaring en opleiding. Wij kennen doorgroeimogelijkheden binnen de gemeente Oude IJsselstreek. We bieden daarom ook aanvullende opleidingsruimte. Voor een telefoon en een tablet wordt gezorgd.

Werken voor de gemeente Oude IJsselstreek betekent werken aan de brede welvaart van onze inwoners. We zetten ons dagelijks in op tal van terreinen, zodat onze inwoners veilig, gezond en gelukkig kunnen wonen, leven, werken, leren en recreëren. Samenwerken maakt sterk.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s? Op www.werkeninoij.nl maak je kennis met een aantal van hen.  

Solliciteren? 

Wij maken graag kennis met je! 

Wil je eerst nog wat meer weten over deze functie? Bel dan met de gemeente en vraag naar Wim Geense (Teammanager) of Eric Huls (Werfbeheerder). Heb je nog vragen over de procedure? Vraag dan naar Suzanne Peper (adviseur P&O), telefoonnummer (0315) 292 292. 

Je kunt reageren tot en met 11 december 2022. De gesprekken zijn gepland op 19 december in de middag.

Solliciteer nu!

Portretfoto teammanager Wim Geense
Teammanager Wim Geense