ZOOV Op Maat laat je onbeperkt meedoen

De gemeente Oude IJsselstreek wil dat inwoners zo volledig, volwaardig en onafhankelijk mogelijk kunnen deelnemen aan de samenleving. Wanneer dat tijdelijk of langdurig niet lukt, ondersteunen we hen zo goed mogelijk. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de eigen kracht (empowerment) en het eigen netwerk van de inwoner. Heeft u regelmatig een vervoersvraag waarbij u geen beroep kunt doen op uw familie, vrienden of buren, dan biedt ZOOV Op Maat wellicht uitkomst. 

Vervoer met ZOOV Op Maat

ZOOV Op Maat brengt u per taxi waar u naartoe wilt. In de Achterhoek én daarbuiten en zelfs naar Duitsland. U heeft hiervoor geen indicatie van de gemeente nodig. Een reis mag niet langer zijn dan 40 kilometer van deur tot deur en moet beginnen en/of eindigen in de Achterhoek.

ZOOV Op Maat met een Wmo-indicatie

Voor reizigers met een Wmo-indicatie voor ZOOV Op Maat gelden andere tarieven. Met de gemeente zijn hierover speciale afspraken gemaakt.

Meer weten?

Heeft u vragen over het reizen met ZOOV Op Maat? Dan kunt u contact opnemen met de ZOOV Klantenservice via telefoonnummer (0543) 543 545. Of kijk gerust eens op de website van ZOOV, www.zoov.nl. Heeft u een vraag over een Wmo-beschikking, dan kunt u bellen met de gemeente via (0315) 292 292. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 - 12.30 uur.