Werkzaamheden Koningin Emmastraat – Prins Willem-Alexanderstraat te Terborg

De gemeente Oude IJsselstreek gaat de Koningin Emmastraat en Prins Willem Alexanderstraat in Terborg reconstrueren. Aanleiding van de werkzaamheden is de slechte staat van de bestaande riolering en de huidige inrichting van de straat. De riolering wordt vervangen en er zal een infiltratieriool worden aangelegd. De bestaande verharding wordt vervangen door een nieuwe elementenverharding. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door Hoornstra Infrabouw uit Doesburg en zullen starten op maandag 26 oktober 2020 en medio april 2021 gereed komen (onder voorbehoud van onvoorziene zaken en weersomstandigheden).

Uiteraard gaan de werkzaamheden voor verkeershinder en enige overlast zorgen. Dit is helaas niet te voorkomen en wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard zullen alle partijen hun best doen deze te beperken daar waar mogelijk.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over de uit te voeren werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Dennis Schilderinck en Frank ten Brinke (toezichthouder), beiden te bereiken via telefoonnummer (0315) 292 292 of via het e-mailadres d.schilderinck@oude-ijsselstreek.nl.