Werkzaamheden Emmerikseweg Netterden

Vanaf maandag 8 juni t/m vrijdag 31 juli 2020 vinden er werkzaamheden plaats aan de Emmerikseweg in Netterden. Het betreft het wegvak vanaf de Duitse grens tot en met de aansluiting Jonkerstraat. De aanwezige asfaltverharding wordt vervangen door elementenverharding en er vinden werkzaamheden plaats aan kabels en leidingen.

De werkzaamheden aan de waterleiding worden uitgevoerd door de firma BAM in opdracht van waterbedrijf Vitens. De werkzaamheden aan de weg zullen worden uitgevoerd door Hoftijzer Verhuur- en Aannemingsbedrijf uit Aalten.

Afsluiting

Van 8 juni t/m 31 juli is de Emmerikseweg afgesloten voor doorgaand verkeer van en naar Emmerich en de aansluiting op de A3. Voor het doorgaande verkeer staat er vanuit diverse richtingen een omleidingsroute via ’s-Heerenberg aangegeven.

Uiteraard zorgen de werkzaamheden voor verkeershinder en enige overlast. Hiervoor vragen wij uw begrip. Alle partijen doen hun best deze zoveel mogelijk te beperken.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Dennis Schilderinck (projectleider) en Frank ten Brinke (toezichthouder), beiden te bereiken via telefoonnummer (0315) 292 292 of via het e-mailadres: d.schilderinck@oude-ijsselstreek.nl