Werkzaamheden Doetinchemseweg Terborg en Rijksweg Gaanderen

Kort geleden werden werkzaamheden aan kabels en leidingen uitgevoerd door netbeheerders Vitens en Liander. Nu wordt de brug over de Akkermansbeek vervangen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma van Heteren uit Hengelo. Hiervoor wordt de Rijksweg in Gaanderen en de Doetinchemseweg in Terborg afgesloten voor doorgaand verkeer, tussen de aansluiting met de Kerkstraat in Gaanderen en de aansluiting met de Stationsweg in Terborg.

Van 9 november tot en met 11 december 2020 wordt al het doorgaande verkeer (inclusief fietsers en voetgangers) omgeleid. Hiervoor staan vanuit beide richtingen omleidingsroutes aangegeven. De aanwonenden en bedrijven blijven bereikbaar.

De busdienst van Arriva rijdt in genoemde periode een aangepaste route waarbij de haltes Slakweg, Winkelcentrum, Cafe Hartjes, De Hamaker komen te vervallen. Op de Slakweg wordt een tijdelijke halte geplaatst. Zie voor meer info: www.arriva.nl

Voor vragen over de werkzaamheden aan de brug kunt u contact opnemen met de gemeente via het algemene telefoonnummer (0315) 292 292 en vragen naar Bob Frericks.