Werkzaamheden Doetinchemseweg Terborg en Rijksweg Gaanderen

In verband met grootschalige werkzaamheden aan kabels en leidingen in opdracht van netbeheerder Vitens en Liander, en vervanging van de brug over de Akkermansbeek in de Doetinchemseweg te Terborg is de Rijksweg in Gaanderen/Doetinchemseweg in Terborg afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de aansluiting met de Kerkstraat in Gaanderen en de aansluiting met de Stationsweg in Terborg.

In de periode tussen 31 augustus 2020 en 16 oktober 2020 zal doorgaand verkeer worden omgeleid. Hiervoor staan vanuit beide richtingen omleidingsroutes aangegeven. Fietsers en voetgangers kunnen de werkzaamheden wel passeren. Ook aanwonenden en bedrijven blijven bereikbaar.

De busdienst van Arriva rijdt in genoemde periode een aangepaste route waarbij de haltes Slakweg, Winkelcentrum, Cafe Hartjes, De Hamaker komen te vervallen. T.p.v. de Slakweg wordt een tijdelijke halte ingericht. Zie voor nadere info De website van Arriva.

De werkzaamheden aan de kabels en leidingen worden uitgevoerd door de firma A.HAK. De werkzaamheden aan de brug worden uitgevoerd door de firma van Heteren uit Hengelo (Ov.)