Wegwerkzaamheden rotonde Debbeshoek in Ulft

De gemeente heeft aannemersbedrijf Gebra uit Arnhem opdracht gegeven voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de verharding van het midden-eiland op de rotonde Debbeshoek/Wesenthorstlaan/Anton Tijdinklaan in Ulft.

De werkzaamheden starten maandag 8 juli. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn deze vrijdag 2 augustus aan het eind van de dag gereed. 

Bereikbaarheid en omleiding

Tijdens de werkzaamheden zijn de Staringstraat en de Debbeshoek afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Om de bereikbaarheid te waarborgen wordt er een omleiding ingesteld. Voor het openbaar vervoer worden de twee bushaltes aan de Debbeshoek en Staringstraat tijdelijk verplaatst naar de Berghseweg en de Rijnweg. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen de rotondes passeren. 

Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enige overlast veroorzaken. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij streven er naar de overlast zo veel mogelijk te beperken en de straat zo snel mogelijk weer berijdbaar te maken. Wij plaatsen waarschuwingsborden en afzettingen, neemt u deze alstublieft in acht. Het is in het belang van uw eigen veiligheid en die van de wegwerkers.

Vragen

Voor vragen of opmerkingen over de uitvoering en de planning van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer M. Wolsink van het team Civiele Ruimte van de gemeente. Hij is bereikbaar via het algemene nummer van de gemeente: (0315) 292 292.