Vrijwilligersprijs - en Mantelzorgprijs van de gemeente

In Oude IJsselstreek zijn we trots op onze vrijwilligers en mantelzorgers. Om onze waardering uit te spreken, is de Vrijwilligers- en Mantelzorgprijs in het leven geroepen. Bij deze prijzen gaat het er niet om wie de beste is, maar dat het werk van alle mantelzorgers en vrijwilligers in onze gemeente aandacht krijgt en dat zij in het zonnetje worden gezet.

Hoe kunt u nomineren?

Om de prijzen te kunnen uitreiken zijn nominaties nodig. Kent u een vrijwilliger of mantelzorger uit Oude IJsselstreek die zich met hart en ziel inzet in onze gemeente? Geef hem of haar dan nu op. Na ontvangst van opgave zullen wij contact met u opnemen voor meer informatie.

Genomineerden worden in beeld gebracht en in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet. De computer selecteert vervolgens willekeurig de winnaars. Er is dus geen onafhankelijke jury die beoordeelt wie de ‘beste vrijwilliger’ of ‘beste mantelzorger’ is en er gelden geen strenge criteria.

Vanwege de corona maatregelen vinden er nu geen uitreikingen plaats en kunt u niet nomineren. Wij hopen dit weer snel te kunnen oppakken.

Mantelzorgprijs

Bekijk de genomineerden