Schulddienstverlening

Soms zit het behoorlijk tegen, groeien de zorgen. De schulden lopen op. U overziet het niet meer. Hoe kom ik hieruit? Waar kan ik een oplossing vinden? U beseft dat u zonder hulp niet meer verder komt.

Stichting Schuldhulpmaatje Oude IJsselstreek

Hoe kunt u hulp vragen? Neem contact op met de Schuldentelefoon Oude IJsselstreek van de Stichting Schuldhulpmaatje Oude IJsselstreek: 06-51 06 40 03. U kunt ook kijken op hun website en het contactformulier daar invullen: Website Schuldentelefoon Oude IJsselstreek

Schulden oplossen

U kunt een aanvraag voor schulddienstverlening indienen bij de gemeente Oude IJsselstreek. Een consulent Wmo brengt samen met u uw financiële situatie in kaart en zoekt met u naar een passende oplossing.

Aanmelding schulddienstverlening bij crisis

Dreigt er een ontruiming of afsluiting van energie/water? Neemt u direct contact met ons op wanneer onderstaand bij u van toepassing is:

  • u moet van uw verhuurder de woning verlaten voor een bepaalde datum;
  • uw energie-/waterleverancier heeft aangegeven u op een bepaalde datum te gaan afsluiten.

Als dit voor u geldt, adviseren wij u direct telefonisch contact met ons op te nemen via (0315) 292 292, optie 2 in het keuzemenu, bereikbaar van 08:30 uur tot 12:30 uur. Bij een crisissituatie zullen we binnen drie werkdagen een afspraak met u hebben.

Aanmelden Schulddienstverlening

Schulddienstverlening online aanvragen

U kunt schulddienstverlening ook telefonisch aanvragen door te bellen naar (0315)292 292, optie 2 in het keuzemenu. U kunt ook mailen naar sdv@oude-ijsselstreek.nl

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op via sdv@oude-ijsselstreek.nl of via telefoonnummer (0315) 292 292 en kies optie 2 in het keuzemenu.