Reconstructie Zeddamseweg Etten - Ettensestraat Terborg

Laatste fases werkzaamheden Ettensestraat Terborg van start

Vanaf dinsdag 22 augustus werkt aannemer NTP Infra verder aan de reconstructie van de Ettensestraat in Terborg. Tijdens de werkzaamheden wordt de T-splitsing IJsselweg/Ettensestraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en fietsers. De straat wordt namelijk opgebroken, vervolgens wordt er een regenwaterriool aangelegd, het vuilwaterriool vervangen en nieuwe verharding aangebracht. Doorgaand gemotoriseerd verkeer kan tijdens deze werkzaamheden niet via Etten en Terborg over de IJsselbrug rijden. Voor het gemotoriseerde verkeer wordt met borden de omleidingsroute aangegeven. Fietsers dienen de omleidingsroute te volgen via de IJsselweg – IJsselstraat – Vulcaanstraat en v.v. Voetgangers kunnen wel het werk passeren via de aangegeven routes.

Planning

  • 22 augustus t/m 15 september 2023 werkzaamheden fase 10 (werkvak vanaf kruising Badweg tot en met kruising IJsselweg);
  • 11 september t/m 20 oktober 2023 werkzaamheden fase 11 (werkvak vanaf kruising IJsselweg tot aan de brug Oude IJssel Terborg).

Omgevingsapp

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over de reconstructie van de Zeddamseweg en Ettensestraat? Dat kan via de omgevingsapp van NTP op uw mobiele telefoon. U kunt de app vinden in de App- en Playstore. Zoek op: “Reconstructie Zeddamseweg & Ettensestraat’. Via de omgevingsapp is de actuele omleidingsroute te vinden, onder het kopje “Nieuws”.

In de app staan tevens contactgegevens vermeld mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over de werkzaamheden.