Reconstructie Zeddamseweg Etten - Ettensestraat Terborg

Vanaf vrijdag 10 maart is de Zeddamseweg ter hoogte van de kruising Dorpstraat weer opengesteld voor het verkeer. Het gemotoriseerde verkeer kan dan weer vanaf Terborg naar Etten rijden. Daarnaast kan het verkeer uit Ulft weer via de Ulftsestraat richting Etten en Terborg rijden en andersom.

Let op: de Ulftsestraat is verboden voor vrachtverkeer. Vrachtverkeer dient de huidige omleidingsroutes te volgen.

De Zeddamseweg is ter hoogte van de Slingerparallel tot de kruising Dorpstraat afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer (ook de toegang van en naar ‘t Strik). Gemotoriseerd verkeer dient de omleidingsroute te volgen. Met bebording is de omleidingsroute aangegeven. Voetgangers en fietsers kunnen wel het werk passeren via aangegeven routes.

Status asfaltwerkzaamheden Zeddamseweg

  • Voor het paasweekend wordt de Zeddamseweg nog eens geheel afgesloten om de laatste asfaltwerkzaamheden uit te voeren;
  • In het paasweekend is de Zeddamseweg open;
  • Na het paasweekend wordt de Zeddamseweg weer tijdelijk afgesloten om de laatste afrondende werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Bereikbaarheid

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden in fases uitgevoerd. Per fase wordt de weg op verschillende gedeeltes afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer. Hiervoor worden met borden omleidingen aangegeven. Voetgangers en fietsers kunnen wel langs het werk via aangegeven routes. Daarmee blijft de fiets- en voetverbinding tussen Etten en Terborg gehandhaafd.

Faseringsplan Zeddamseweg Etten - Ettensestraat Terborg

Planning

De werkzaamheden starten voor de GAMMA in Etten en gaan gefaseerd richting de kruising in Etten nabij de Slingerparallel/N317. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen, starten de werkzaamheden na het paasweekend 2023 (11 april 2023) vanaf de Ettensestraat in Terborg en gaan dan gefaseerd richting de brug over de Oude IJssel.

Omgevingsapp

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over de reconstructie van de Zeddamseweg en Ettensestraat? Dat kan via de omgevingsapp van NTP op uw mobiele telefoon. U kunt de app vinden in de App- en Playstore. Zoek op: “Reconstructie Zeddamseweg & Ettensestraat’. Via de omgevingsapp is de actuele omleidingsroute te vinden, onder het kopje “Nieuws”.

In de app staan tevens contactgegevens vermeld mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over de werkzaamheden.