Reconstructie Parkstraat Ulft

De gemeente Oude IJsselstreek gaat de Parkstraat in Ulft reconstrueren. Aanleiding van de werkzaamheden is de slechte staat van de bestaande riolering en verhardingen. De riolering wordt vervangen en er zal een infiltratieriool worden aangelegd. De bestaande verharding wordt vervangen door een nieuwe elementenverharding.

De reconstructiewerkzaamheden zullen worden uitgevoerd door Gebra Infra uit Arnhem. Voorafgaand aan de reconstructie worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de water- en gasleiding en elektra in opdracht van netbeheerders Liander en Vitens door de firma A.HAK uit Doetinchem.

In de week van 8 februari 2021 zal er gestart worden met de eerste werkzaamheden om uiteindelijk uiterlijk 30 juli 2021 klaar te zijn.

Uiteraard gaan de werkzaamheden voor verkeershinder en enige overlast zorgen. Dit is helaas niet te voorkomen en wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard zullen alle partijen hun best doen deze te beperken daar waar mogelijk.

Mocht u vragen hebben over de uit te voeren werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Dennis Schilderinck (directievoerder) en Bert Tiemessen (toezichthouder), beiden te bereiken via telefoonnummer (0315) 292 292 of via het e-mailadres d.schilderinck@oude-ijsselstreek.nl

Bekijk de kaart