Reconstructie Brederostraat in Gendringen

De gemeente Oude IJsselstreek gaat de Brederostraat in Gendringen reconstrueren. Aanleiding van de werkzaamheden is de slechte staat van de bestaande riolering en de huidige inrichting van de straat. De riolering wordt vervangen en er zal een infiltratieriool worden aangelegd. De bestaande verharding wordt vervangen door een nieuwe elementenverharding. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door KWS uit Zwolle en zullen starten op maandag 8 maart 2021 en voor de bouwvak gereed komen (onder voorbehoud van onvoorziene zaken en weersomstandigheden).

Uiteraard gaan de werkzaamheden voor verkeershinder en enige overlast zorgen. Dit is helaas niet te voorkomen en wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard zullen alle partijen hun best doen deze te beperken daar waar mogelijk.

Bekijk kaart 1

Bekijk kaart 2

Bekijk kaart 3

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over de uit te voeren werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Bob Frericks of Frank ten Brinke (toezichthouder), beiden te bereiken via telefoonnummer (0315) 292 292 of via het e-mailadres b.frericks@oude-ijsselstreek.nl.