Openingstijden

U kunt bij onze balies de hele dag op afspraak terecht. 

Dienstverlening vanwege coronavirus

De dienstverlening van de gemeente gaat door. Maar we nemen wel maatregelen om onnodig risico op verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Daarvoor vragen we ook uw medewerking.

Wij vragen u om uw contacten met de gemeente zoveel als mogelijk telefonisch en digitaal te doen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer (0315) 292 292, via WhatsApp op telefoonnummer 06 12917102 en per mail via info@oude-ijsselstreek.nl. Heeft u een afspraak en kunt of wilt u niet komen? Graag horen wij dan even van u.

U blijft welkom in het gemeentehuis in Gendringen, maar alleen voor zaken die niet kunnen wachten en die niet digitaal kunnen worden afgehandeld. We werken alleen op afspraak.

Komt u naar het Gemeentehuis? Houd u dan rekening met de huidige coronamaatregelen. 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kunt u online doen.

Ook kunt u telefonisch een afspraak maken, wij plannen de afspraak dan voor u in.

Uiteraard geldt: heeft u of één van uw gezinsleden of huisgenoten klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar het gemeentehuis en blijf thuis.

0315-292292

Openingstijden

Veel producten kunt u ook online regelen via onze website. Bijvoorbeeld een verhuizing doorgeven of een uittreksel aanvragen.

Aangepaste openingstijden

Maandag 8.30 - 17.00 uur
Maandagavond Gesloten
Dinsdag, woensdag en donderdag 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag 8.30 - 12.30 uur

Haalt u uw paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of gehandicaptenparkeerkaart op? U kunt tijdens de openingstijden zonder afspraak bij ons terecht.