Werkzaamheden Bongersstraat Ulft

In opdracht van de gemeente gaat aannemingsbedrijf Dusseldorp uit Lichtenvoorde werkzaamheden uitvoeren aan een gedeelte van de Bongersstraat in Ulft ter hoogte van de nieuwbouw Hutten Zuid.

Wat gaan we doen?

Er komt een nieuwe inrichting tussen de rijbaan en de erfgrens ter hoogte van de nieuwbouw (Hutten Zuid). De nieuwe inrichting wordt voorzien van een voetpad, fietspad en enkele parkeerplaatsen die uitgevoerd worden in betonmaterialen.

Planning

Vanaf 4 november 2019 starten de werkzaamheden. Deze duren tot het einde van het jaar. Het fiets-/voetpad is dan afgesloten. Voor de fietsers die vanuit Gendringen komen richting Ulft is er een omleiding.

Uiteraard gaan de werkzaamheden voor verkeershinder en enige overlast zorgen. Dit is helaas niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Alle partijen doen hun best deze overlast zoveel als mogelijk te beperken.

Vragen

Heeft u hierover nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Tiemessen van de gemeente Oude IJsselstreek. Hij is te bereiken via het algemene nummer (0315) 292 292.