31 oktober 2018

Werkzaamheden Bongersstraat Ulft

 

Introductie

De Nutsbedrijven gaan binnenkort werkzaamheden uitvoeren aan een gedeelte van de Bongersstraat ter hoogte van de nieuwbouw Hutten Zuid in Ulft. Zij gaan kabels en leidingen leggen naast het fietspad ter hoogte van de nieuwbouw. Daarnaast worden er oversteken gemaakt naar de andere zijde van de Bongersstraat en aansluitleidingen richting het plangebied.

Planning

Vanaf week 45 (dit is de week van 5 november 2018) starten de nutsbedrijven met de werkzaamheden. Deze duren tot en met week 49 van dit jaar. Daarnaast voert Liander werkzaamheden uit in week 6 en 7 van het nieuwe jaar.

Tijdens alle werkzaamheden wordt een verkeersregelinstallatie geplaatst. Het verkeer op de Bongersstraat, komende vanaf Gendringen en Oversluis, en omgekeerd kunnen doorgang vinden. De Kortestraat richting de Bongersstaat wordt afgesloten. Woningen en bedrijven in de directe omgeving van de werkzaamheden zijn tijdens de uitvoering moeilijker bereikbaar.

Informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Tiemessen van de gemeente Oude IJsselstreek via het algemene nummer: (0315) 292 292.