Welkom op onze Zomerreceptie!

Het gemeentebestuur van Oude IJsselstreek nodigt u van harte uit voor de zomerreceptie op vrijdag 1 juli 2022. Deze receptie is in plaats van de traditionele nieuwjaarsreceptie, die vanwege de coronamaatregelen, niet door kon gaan.
De zomerreceptie vindt plaats in het herbouwde Koetshuis van Huis Landfort in Megchelen, van 14.30 tot 17.30 uur. De burgemeester houdt rond 15.00 uur zijn toespraak.

Beperkte parkeergelegenheid

In het koetshuis kunnen we maximaal 300 bezoekers ontvangen. U moet er rekening mee houden dat er beperkte parkeermogelijkheden zijn bij Huis Landfort. We roepen u dan ook op om zoveel mogelijk met de fiets te komen. U kunt uw fiets stallen bij het koetshuis. Parkeren kan wel bij het gemeentehuis. Vandaaruit rijden er pendelbussen naar het koetshuis. U leest hier meer over in de tekst hieronder.

Parkeerplaatsen voor mensen met een beperking

Bent u slecht ter been dan kunt u gebruik maken van de speciaal hiervoor gereserveerde parkeerplaatsen bij het koetshuis. Omdat er slechts enkele parkeerplaatsen zijn, moet u zich hiervoor aanmelden. Dat kan bij voorkeur via het aanmeldformulier op onze website: www.oude-ijsselstreek.nl/aanmelden-parkeren-mindervaliden of bel met (0315) 292 292. 

Pendelbussen

Wilt u naar de zomerreceptie, dan kunt u gebruik maken van de parkeergelegenheid bij het gemeentehuis aan de Staringstraat 25 in Gendringen. Daar staan pendelbussen klaar die u gratis naar het koetshuis in Megchelen brengen. De pendelbussen brengen u ook weer terug naar het gemeentehuis. Op de locaties staan parkeerwachten die dit coördineren.

De eerste bus vertrekt rond 14.00 uur en zal daarna pendelen. De laatste bus vanaf het koetshuis naar het gemeentehuis vertrekt om circa 18.00 uur.

Programma

14.30 uur Inloop
15.00 uur Toespraak burgemeester
                 Voorstellen nieuwe college
                 Introductie Huis Landfort door René Dessing
15.45 uur Informele borrel
17.30/18.00 uur Afsluiting

We kijken ernaar uit om u weer live te zien en om samen terug te blikken op het afgelopen seizoen en vooruit te kijken. U bent van harte welkom!