Veteranendag op vrijdag 24 juni 2022

Op vrijdag 24 juni 2022 organiseert de gemeente Oude IJsselstreek de jaarlijkse bijeenkomst voor veteranen ter ere van de landelijke Veteranendag. Een bijeenkomst waar erkenning en waardering centraal staan, waar we herdenken en waar veteranen elkaar ontmoeten. Maar deze bijeenkomst is niet alleen voor veteranen. Ook u bent deze dag van harte welkom! Om u kennis te laten maken met ‘onze’ veteranen en deelgenoot te laten zijn van wat veteraan zijn betekent.

Burgemeester Otwin van Dijk ontvangt u graag op vrijdag 24 juni tussen 10.30 uur en 11.00 uur in de Grote- of Laurentiuskerk, Kerkplein 1 in Varsseveld. Rond 11.15 uur start de stille tocht naar het oorlogsmonument aan de Prinses Irenestraat in Varsseveld. Bij het monument is een korte ceremonie en kranslegging. Na terugkomst in de kerk spreekt Kapitein-arts b.d. Linda Hiddink de aanwezigen toe. De bijeenkomst wordt afgesloten met een lunch.

Wilt u ook aanwezig zijn, meld u zich dan voor 22 juni aan via e-mail: r.geertsderksen@oude-ijsselstreek.nl of via telefoon (0315) 292 292 (vragen naar Renske Geerts). Aan uw aanwezigheid zijn geen kosten verbonden.