Terugkijken webinar ‘Energiezuinig wonen: Samen naar een Wijk van de Toekomst in Varsseveld’

U kunt nu de opname terugkijken van de online bijeenkomst 'Energiezuinig wonen: Samen naar een Wijk van de Toekomst in Varsseveld'.

Deze bijeenkomst vond 29 september plaats en was voor de bewoners van de wijk Bettekamp en het deel tussen de Eikenlaan in het noorden en de Graaf van Lohnstraat in Varsseveld.

Wethouder Janine Kock gaf meer informatie over wat een Wijk van de Toekomst inhoudt en waarom er in Varsseveld kansen liggen om dit samen op te pakken. Energieadviseur Anneke Idzinga gaf tips over het besparen van energie, onder andere door ventilatiegedrag, en welke maatregelen je kunt nemen om je huis te isoleren. De wethouder ging vervolgens in gesprek met bewoners over wat hun ideeën en wensen zijn. Niet alleen energie, maar ook thema’s als groen en verkeer werden genoemd.

We willen heel graag met een groep bewoners verder praten over de Wijk van de Toekomst in Varsseveld en wat uw wensen en zorgen zijn. Wilt u hierover meedenken (eenmalig of vaker) neem dan contact op met Karolien Dekkers, E:  karolien.dekkers@agem.nu of T: (06) 1992 2280.

Hebt u vragen over energiebesparing, het verduurzamen van uw woning en/of welke subsidies en leningen er beschikbaar zijn? Bel dan met het energieloket, te bereiken via telefoonnummer (0314) 820 360 of mail naar: energieloket@agem.nl.

U kunt de webinar bekijken via: https://youtu.be/RPM1f7OXh0I