Sjors Sportief & Creatief weer van start

Vanaf het nieuwe schooljaar 2020-2021 gaat de gemeente weer van start met het succesvolle Sjors Sportief & Creatief programma. Net als vorig schooljaar krijgen alle basisschoolleerlingen uit Oude IJsselstreek de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met alle sporten en creatieve activiteiten binnen de gemeente.

Hoe werkt het?

Door mee te doen aan Sjors Sportief & Creatief kunnen kinderen hun talenten verkennen zonder direct lid te worden. U kunt als sport- of cultuurvereniging het aankomende schooljaar uw activiteiten promoten door kennismakingactiviteit(en) via www.sportstimulering.nl aan te bieden. Alle aangeboden activiteiten binnen de gemeente Oude IJsselstreek worden in een kleurrijk boekje gebundeld en na de zomervakantie aan alle basisschoolkinderen uitgedeeld. Kinderen schrijven zich in via de website van Sjors Sportief & Creatief.

Aanmelden

Als u wilt dat de activiteiten in het boekje kenbaar gemaakt worden, kunt u dit tot 1 september 2020 via de website www.sportstimulering.nl doorgeven. Om ervoor te zorgen dat de activiteiten een beetje verspreid door het schooljaar worden aangeboden, is het raadzaam om ook een aanbod later in het seizoen te plannen. Met uw aangemaakte login op www.sportstimulering.nl volgt u de inschrijvingen op uw activiteiten en ontvangt u een mail van iedere aanmelding.