24 september 2018

Oproep aan jongeren in grensregio: Laat jouw ideeën voor Duits-NL samenwerking zien!

 

Introductie

Ben je er klaar voor om je ideeën voor Nederlands-Duitse (jeugd)samenwerking voor een binationale jury te pitchen en vervolgens uit te voeren met € 5000,-? Doe dan mee aan de EUREGIO Youth Battle op 8 november 2018 bij Tobit in Ahaus!

Dit event geeft jongeren (de focus ligt op jongeren tussen de 16 en 25 jaar) uit de EUREGIO, de mogelijkheid om je eigen ideeën, wensen en visies over ons grensgebied met elkaar uit te wisselen en een eigen projectidee te ontwikkelen, dat ook echt uitgevoerd kan worden. Een unieke kans om jongeren uit de grensregio te leren kennen en samen over de Duits-Nederlandse samenwerking na te denken.

Pitch je idee

Tijdens de workshop worden er Duits-Nederlandse groepen gevormd. Samen werken jullie een projectidee uit. Dit idee pitchen jullie in vijf minuten voor een deskundige Duits-Nederlandse jury. Vervolgens beslist de jury welk projectidee € 5000,- krijgt. Met dit geld zal de winnende groep dan binnen een jaar het projectidee met de steun van EUREGIO uitvoeren. Natuurlijk ontvangt iedereen een deelnamecertificaat van deze eerste EUREGIO Youth Battle.

Wanneer en waar?

De Youth Battle vindt plaats op donderdag, 8 november 2018 van 17.00 uur tot circa 21.00 uur bij Tobit in Ahaus. Daarna sluiten we de avond met hapjes, drankjes en gezelligheid af. Ahaus is met de trein goed bereikbaar. Aanmelding is verplicht en kan via de website www.euregio.eu/nl

Vragen?

Met eventuele vragen kun je contact opnemen met EUREGIO via info@euregio.eu of  tel. (053) 460 51 51.