Opening vaccinatielocatie in Doetinchem: start vaccinaties 90-plussers

De coronavaccinatie voor thuiswonende 90-plussers is op 26 januari gestart. De thuiswonende, mobiele 90-plussers hebben hiervoor een uitnodiging via de huisarts ontvangen. Zij kunnen vanaf 4 februari ook terecht op de vaccinatielocatie in Doetinchem.

De door de huisarts aangemerkte thuiswonende 90-plussers die mobiel genoeg zijn om een vaccinatielocatie van de GGD te bezoeken, hebben een uitnodiging van hun eigen huisarts ontvangen. In de uitnodiging staat hoe u een afspraak kunt maken. De volgende groep, thuiswonende ouderen in de leeftijd tussen 85 en 90 jaar, ontvangt een uitnodiging voor vaccinatie via het RIVM. De eerste uitnodigingen zijn eind vorige week gestuurd. Ook deze week worden nog uitnodigingen aan deze groep verstuurd. Uitgenodigde mensen mogen een begeleider meenemen naar de vaccinatie. Ouderen die niet voldoende mobiel zijn, worden door de huisartsen gevaccineerd.

Vaccinatielocatie in Doetinchem

Op 4 februari opent de GGD een vaccinatielocatie in Doetinchem. Gestart wordt met het vaccineren van senioren. De vaccinatielocatie is in de SaZa Topsporthal aan de Sportweg.

Meer algemene informatie over het vaccineren vindt u op: www.coronavaccinatie.nl