Online een afspraak maken bij de gemeente? Dat kan!

U kunt voor een Nederlands Paspoort, ID-kaart, Rijbewijs, Uittreksel, Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een Legalisatie Handtekening weer online een afspraak maken. Via deze website maakt u een afspraak voor de dag en het tijdstip dat u wilt komen voor uw aanvraag.

Hoe maakt u online een afspraak?

U maakt heel gemakkelijk een afspraak via de knop ‘afspraak maken’. Na het maken van de afspraak krijgt u een online bevestiging. In deze bevestiging leest u wat u nodig heeft tijdens de afspraak. Neem deze spullen mee zodat we u goed kunnen helpen. Kunt u online de afspraak niet maken? Dan kunt u bellen met (0315) 292 292. De telefoniste helpt u dan verder.

Kan een afspraak nog even wachten?

Bijvoorbeeld omdat uw reisdocument of rijbewijs nog enige tijd geldig is? Stel de afspraak dan nog even uit. Dit vanwege het coronavirus, maar ook vanwege onze minimale bezetting. De wachttijd tussen het aanvragen van een document en het ophalen daarvan is maximaal 5 werkdagen.

Heeft u klachten?

Heeft u (milde) verkoudheidsklachten? Zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging tot 38 graden, kom dan niet naar het gemeentehuis, maar blijf thuis.