27 augustus 2018

Nieuwe sporten uitproberen tijdens de Nationale Sportweek

 

Introductie

Van 15 t/m 29 september 2018 is de Nationale Sportweek. Tijdens deze week zetten sportaanbieders uit Oude IJsselstreek hun deuren open. Voor jong en oud is dit een mooie kans om gratis en geheel vrijblijvend kennis te maken met verschillende sporten. Of u nu sportief bent of niet. Er is volop keus: van atletiek, korfbal, beweeguren, tafeltennis tot aan Walking Football. En er is nog veel meer.

Sportaanbod voor iedereen

Er is een activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen. Ook zijn er speciale activiteiten voor mensen die moeite hebben binnen het reguliere sportaanbod iets te vinden dat bij hen past. Zo is er  een speciale atletiektrainingen voor kinderen met autisme. Ook zijn er G-voetbaltrainingen en Tai Chi-les voor volwassenen met een fysieke beperking.

Een sport vinden die bij u past

Het overzicht met sportactiviteiten en aanbieders kunt u hieronder alvast bekijken. Sport en bewegen is voor iedereen belangrijk. Wilt u mee doen met een of meerdere activiteiten maar twijfelt u? Neem dan contact op  met de buurtsportcoach voor ondersteuning bij het vinden van het juiste sportaanbod via telefoonnummer: (06) 8252 4836.