12 november 2018

Netwerkdag Toerisme en Recreatie Oude IJsselstreek

 

Introductie

Op woensdag 28 november 2018 vindt de Netwerkdag Toerisme en Recreatie Oude IJsselstreek plaats. Alle toeristische en recreatieve ondernemers in de gemeente Oude IJsselstreek zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Het programma duurt van 13.00 tot 17.30 uur en is bij De Radstake in Heelweg. Deze middag is bedoeld om toeristische ondernemers bij te praten over de verschillende ontwikkelingen. Daarnaast discussiëren we met elkaar over actuele toeristische thema’s en speerpunten in groepen waarna voltallig wordt teruggekoppeld. Irene van der Aart is dagvoorzitter en wethouder Janine Kock leidt de middag in. We sluiten af met een netwerkborrel.

De Netwerkdag wordt georganiseerd door een aantal toeristische ondernemers in samenwerking met de regiocoördinator Achterhoek Toerisme en gemeente Oude IJsselstreek. Er zijn geen kosten aan deze middag verbonden en aanmelden kan tot uiterlijk 23 november door een e-mail te sturen naar Helga Oldenhave (h.oldenhave@achterhoek.nl) onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en het aantal personen waarmee u verwacht te komen.

Graag zien wij de toeristische en recreatieve ondernemers op 28 november bij de Radstake. U bent van harte welkom!