9 september 2019

Nationale Sportweek 2019

 

Introductie

Tijdens de Nationale Sportweek, van 20 t/m 29 september, laten sportaanbieders en organisaties door heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en bewegen. Want ‘sport doet iets met je’, of je nou sporter, supporter, vrijwilliger of bestuurslid bent. Ook in Oude IJsselstreek wordt hier aandacht aan gegeven.

De basisscholen en verzorgingshuizen hebben van de buurtsportcoaches een beweegchallenge (een uitdaging om te bewegen) ontvangen en diverse sportaanbieders openen hun deuren. Ook hopen wij dat sporters - van jong tot oud – iemand uitnodigen om mee te gaan naar hun sportvereniging of beweegles. Zij zijn namelijk de beste ambassadeurs om te laten zien hoe leuk het is om te bewegen!
Daarnaast werkt samen sporten motiverend en is het laagdrempeliger. Kortom, ga vrijblijvend kijken welk sport- en beweegaanbod bij jou past en alvast veel plezier gewenst!

Het programma van de Nationale Sportweek van 20 t/m 29 september vindt je in de pdf hieronder of kijk op www.helpgewoonbuurtsport.nl/nationale-sportweek