Naoberkrediet helpt Achterhoekse ondernemers rondom financieringen

Achterhoekse bedrijven die financieel advies en ondersteuning nodig hebben in deze coronacrisis, kunnen sinds kort terecht bij Naoberkrediet 2.0. Hier worden ze geholpen met kennis, advies en coaching rondom financieringen. Projectleider is Hans Goorhuis, een ervaren Achterhoekse ondernemer met een groot netwerk in de financiële wereld.

Voor en door Achterhoekse ondernemers

Naoberkrediet heeft als doel om bij te dragen aan het behoud en de uitbreiding van de werkgelegenheid in de Achterhoek. Ze is opgericht tijdens de financiële crisis van 2008-2010. De coöperatie bestaat uit (ex-)ondernemers uit de Achterhoek, die in de regio wonen en werken. Tot aan 2015 heeft Naoberkrediet meerdere Achterhoekse bedrijven met in totaal ongeveer 250 arbeidsplaatsen behouden.

Nu de coronacrisis het bedrijfsleven weer voor grote uitdagingen stelt, is er aan Naoberkrediet een herstart gegeven met steun van de Achterhoek Ambassadeurs en de provincie Gelderland. Waar Naoberkrediet voorheen kredieten verstrekte, is de scope nu veranderd naar kennis, advies en coaching rondom financieren voor bedrijven.

De diensten van Naoberkrediet 2.0 en de contactmogelijkheden zijn te vinden op www.naoberkrediet.nl.