Kom erbij in Oude IJsselstreek!

Van donderdag 29 september tot en met donderdag 6 oktober is de landelijke ‘Week tegen Eenzaamheid’. In het hele land vinden er tijdens deze week veel (extra) activiteiten plaats om aandacht te vragen voor het thema eenzaamheid. Ook Oude IJsselstreek doet mee!

Eenzaamheid is een groot maatschappelijk probleem. Het is lastig om dat voor een ander oplossen, maar het gesprek aangaan is een goed begin.

Doe mee aan de activiteiten deze week

In de ‘Week tegen Eenzaamheid’ staan ontmoeting en verbinding centraal. In Oude IJsselstreek zijn er al veel activiteiten voor ontmoeting voor ouderen. Een groot aantal van deze activiteiten is speciaal voor deze week in één handig overzicht geplaatst. Met de slogan ‘Kom erbij!’ nodigen veel organisaties iedereen van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij hun activiteit. We hebben een handig overzicht gemaakt van alle activiteiten in onze gemeente per dorp. 

Activiteiten week tegen eenzaamheid Oude IJsselstreek 

Wil je meer lezen over wat jij kunt doen om eenzaamheid te verminderen? Je vindt veel tips op de website www.eentegeneenzaamheid.nl.

Activiteitenoverzicht