14 januari 2019

Informatieve (Be)Leef & Beweeg Fair op zondag 3 februari 2019

 

Introductie

Buurtsportcoaches Dennis Kock en Geke Schuurman organiseren, samen met vier enthousiaste studenten van de HAN, op zondag 3 februari de (Be)Leef & Beweeg Fair. Een evenement voor bezoekers van alle leeftijden die gratis informatie krijgen vanuit een breed scala aan partijen. Met als centraal doel; het bevorderen van de algehele gezondheid, zowel op fysieke, mentaal als sociaal vlak.

Op zondag 3 februari kunt u tussen 12.00 en 17.00 uur gratis en vrijblijvend kennis maken met en informatie krijgen over onder meer: shockwavetherapie, senioren beweegtuin, de labyrint fiets, coaching bij persoonlijke groei & ontwikkeling, gewichtstoename in de menopauze, voedingsadvies, afvallen onder begeleiding, diverse sportaanbieders (van yoga, tot fitness en korfbal), voetscan bij de podotherapeut, gezondheid check, voetreflexologie ... en nog veel meer! Vergeet dus niet om de (Be)Leef & Beweeg Fair van zondag 3 februari in uw agenda te zetten.

De buurtsportcoaches zetten de kracht van sport en bewegen in voor een veilig, sportief en gezond leefklimaat, ter bevordering van de algehele gezondheid van inwoners uit Oude IJsselstreek. Meer informatie over hun werkzaamheden en de (Be)Leef & Beweeg Fair kunt u vinden op www.helpgewoonbuurtsport.nl