19 maart 2019

Heringerichte publieksruimte feestelijk ingebruikgenomen

 

Introductie

Omdat het meubilair aan vervanging toe was, heeft onze publieksruimte een metamorfose ondergaan. Afgelopen maandag werd de vernieuwde ruimte feestelijk in gebruik genomen. De eerste bezoeker, de heer Robert Lette werd ontvangen door wethouder Janine Kock die hem een feestelijk welkomstbloemetje (en chocolaatjes) gaf.

De heer Lette was blij verrast door dit welkom: “Ik vind de nieuwe ruimte er prachtig uitzien. Mooie kleuren en een gezellige sfeer. Een heel andere uitstraling dan toen de oude zwarte stoelen er nog stonden.”

Wethouder Janine Kock is eveneens erg enthousiast over de nieuwe inrichting. “Het is een warme en uitnodigende entree geworden. Bij het kopen van de nieuwe meubels hebben we het hergebruik van materialen en grondstoffen als uitgangspunt genomen. Het oude meubilair krijgt een nieuw leven op andere plekken in onze gemeente. We vinden het belangrijk dat ook mensen met een beperking zich bij ons welkom voelen. Bij het inrichten van de entree hebben we daarom extra aandacht besteed aan goede leesbaarheid en zichtbaarheid van de informatiepanelen en aangepast meubilair in de wachtruimte.” (de verwijsborden zijn nog niet klaar, maar zijn er zeker op aangepast)