31 juli 2018

Grote brand in hal aan de Industrieweg Ulft

 

Introductie

In de nacht van maandag op dinsdag heeft een zeer grote brand gewoed in een hal aan de Industrieweg in Ulft. In verband met de behoorlijke rookontwikkeling bij de brand is een NL-Alert verstuurd. Volg hier de actuele berichtgeving.

Op het twitteraccount @vnogregio https:twitter.com/vnogregio en op deze pagina vindt u de laatste informatie

05.34  #Industrieweg #Ulft brandweer controleert naastgelegen panden. Hulpdiensten schalen af naar GRIP 0. Eerder advies van ramen, deuren en ventilatie sluiten bij deze niet meer nodig. Einde berichtgeving.

05.20 In het pand #Industrieweg #Ulft stonden 2 heftrucks en gastanks. Geen personen aanwezig. Brandweer maakt wat gaten in het dak om goed af te kunnen blussen. Oorzaak brand nog onbekend.

05.12 Brand #Industrieweg #Ulft is meester. Eerste brandweereenheden gaan retour kazerne. Brandweer gaat nablussen. Rookontwikkeling is afgenomen

04.30 uur #Industrieweg #Ulft. Brandweer heeft overslag naar naastgelegen loods kunnen voorkomen. Nog onbekend wat er in de brandende loods is

03.00 uur Brand #Industrieweg #Ulft opgeschaald naar Zeer grote brand. Er wordt een extra blusvoertuig gealarmeerd. Voor de afstemming met de hulpdiensten is GRIP 1 gemaakt. Persvoorlichter gaat ter plaatse

03.00 uur Hal #Industrieweg #Ulft staat voor een groot deel volledig in brand.

03.00 uur Bij de brand #Industrieweg #Ulft komt rook vrij.Oproep aan omwonenden mocht u hiervan last ondervinden sluit dan ramen, deuren en ventilatie. Meer informatie https://www.brandweer.nl/brandveiligheid/blijf-uit-de-rook.

In verband met de behoorlijke rookontwikkeling bij de brand is een NL-Alert verstuurd.

03.00 uur. #Industrieweg #Ulft betreft brand in een loods van zo’n 15m bij 60m. Brandweer aanwezig met 3 blusvoertuigen (Gendringen, Silvolde en Dinxperloo), hoogwerker Doetinchem) en materieel voor waterwinning.

03.00 uur Eerste blusvoertuig ter plaatse schaalt op naar grote brand #Industrieweg #Ulft. Dit betekent dat er 3 blusvoertuigen nodig zijn om de brand te bestrijden.

03.00 uur Brandweer met 2 blusvoertuigen en een hoogwerker gealarmeerd voor een uitslaande brand in een hal #Industrieweg #Ulft