13 mei 2019

Groot Onderhoud aan diverse wegen en fietspaden

 

Introductie

De gemeente heeft aannemersbedrijven Twentse Weg- en Waterbouw (TWW) uit Oldenzaal en De Liemers uit Duiven, opdracht gegeven voor het groot onderhoud aan diverse wegen in Oude IJsselstreek.

Wat gaat er gebeuren

Aan de Oude Dinxperloseweg (Silvolde), Silvoldseweg (Terborg), Terborgseweg (Silvolde), fietspad Sinderenseweg (Varsseveld-Sinderen) gaat TWW starten met onderhoudsmaatregelen aan de verharding. Aannemersbedrijf De Liemers gaat onderhoud uitvoeren aan de verharding van de Lange Dijk in Silvolde

Planning 

In de periode tussen maandag 13 mei en vrijdag 28 juni worden de onderhoudsmaatregelen aan de diverse wegen uitgevoerd. Deze planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. De uitvoeringstermijn kan dus uitlopen.

Bereikbaarheid en omleiding

Deze wegen en fietspaden worden, afhankelijk van de werkzaamheden, voor korte periode geheel of gedeeltelijk afgesloten voor het doorgaande verkeer. Aanwonenden en andere belanghebbenden worden hierover tijdig geïnformeerd. Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enige overlast veroorzaken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Vragen

Voor vragen of opmerkingen over de uitvoering en de planning van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Alex Bröring van het team Beheer. Hij is bereikbaar via het algemene nummer van de gemeente: (0315) 292 292. Op de Facebookpagina van ‘Wijken en Beheer gemeente Oude IJsselstreek’ worden de diverse werkzaamheden uitgebreid beschreven.