20 mei 2019

Gebiedsmakelaars nu ook dichtbij in uw wijk

 

Introductie

Onze gebiedsmakelaars zijn het aanspreekpunt, de vaste contactpersoon en het gezicht van de gemeente. Anders gezegd zijn zij de schakel tussen de inwoners en de verschillende afdelingen in het gemeentehuis. De gebiedsmakelaars zijn nu ook op vaste momenten in de week dichtbij in uw wijk te vinden. U kunt bij hen terecht voor ondersteuning van initiatieven vanuit de samenleving. Zij gaan deze niet van u overnemen, maar kunnen hulp bieden vanuit hun rol als verbinder. Ze kunnen soms net het ontbrekende puzzelstukje zijn.

De gebiedsmakelaars op locatie:

  • Gendringen (Jan Maalderink): elke eerste donderdag van de maand van 10:00 uur tot 12:00 uur in kringloop Actief aan de Nijverheidsweg.
  • Varsseveld (Arnold Spijkers): elke woensdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur in het voormalig politiebureau aan de Klaproosstraat (naast de brandweerkazerne).
  • Etten (Sonja Vink): de eerste en derde woensdag van de maand van 08:00 uur tot 10.00 uur in de centrale ruimte van basisschool de Klimpaal.
  • Terborg (Sonja Vink): de eerste en derde donderdag van de maand van 09.30 uur tot 11.30 uur in het grandcaf√© van Antonia.
  • Silvolde (Sonja Vink): de laatste dinsdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur in Wijkcentrum de Lichtenberg

Hoe bereikt u uw gebiedsmakelaar?

Zie de webpagina over de gebiedsmakelaars