Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal: doe je mee?

De Euregio Rijn-Waal is ook in 2022 weer op zoek naar creatieve hobbyfotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is dit keer ‘Magische momenten’. Voor een succesvolle deelname, is het belangrijk dat de foto´s betrekking hebben op dit thema. We vragen alle hobbyfotografen om te verbeelden, waar zij aan denken bij de woorden ‘Magische momenten’. Denkt u misschien aan een zonsondergang, een verstild winterlandschap of een zomers vuurwerk? Laat het ons weten en zend uw mooiste foto´s in!

Fotoselectie

Het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest samen met inwoners van de Euregio Rijn-Waal de mooiste foto’s uit. De winnaars krijgen begin december bericht. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en die uit Duitsland worden met een geldprijs van 200 en 100 euro beloond. Over de uitslag van de fotowedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

Voorwaarden

De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal. Iedere deelnemer kan maximaal drie foto’s inzenden, dat kan digitaal óf afgedrukt (min. formaat 13 x 18 cm) Alle foto’s moeten zijn voorzien van een titel, plaats van opname en de contactgegevens van de fotograaf (naam, telefoonnummer en e-mailadres).

Foto’s inzenden

U kunt uw foto(‘s) tot 1 oktober 2022, onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’, versturen. Dat kan per mail via info@euregio.org of per post (Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ´s-Heerenberg). Voor alle toegestuurde foto´s krijgt de Euregio Rijn-Waal de gebruikersrechten onder naamsvermelding van de fotograaf. De ingeleverde foto´s worden eigendom van de Euregio Rijn-Waal.

Meer informatie over de fotowedstrijd leest u op: www.euregio.org/fotowedstrijd2022.