Energie besparen met een gratis energiedisplay

Energie besparen is goed voor het klimaat én de portemonnee. Met een paar simpele tips kunt u al veel bereiken. Wilt u ook energie besparen in uw woning maar weet u niet zo goed hoe? Doe dan mee met het project “Energie besparen met een gratis energiedisplay”. Deelname is gratis.

Let op, het aantal deelnemers is beperkt. Wees er dus snel bij!

Wat houdt het in?

Gedurende een half jaar komt af een toe een energiecoach bij u thuis. Hij of zij is een vrijwilliger die u tips kan geven over energie besparen. Voor kleinere maatregelen kunnen de coaches vouchers afgeven. De energiecoach installeert ook een energiedisplay bij u thuis. Met dit apparaat kunt u zien wanneer en hoeveel gas en elektra u verbruikt. Dat helpt u om samen met de energiecoach achter te komen waar in uw huis de meeste winst te behalen is. Ook kun u met die gegevens makkelijk vergelijken met andere huishoudens.

Voor wie?

U kunt meedoen als u eigenaar bent van een woning waar u ook zelf in woont. Het maakt niet uit of dat een appartement, rijtjeshuis of vrijstaande woning is. Daarnaast is het project specifiek voor inwoners met maximaal een modaal inkomen. Als u 2.800€ bruto per maand óf minder verdient, kunt u meedoen.

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van het Agem Energieloket: https://www.agem.nl/energiedisplay Let op, het aantal deelnemers is beperkt. Wees er dus snel bij!

Als u meer wilt weten kijk dan op de website van het Agem Energieloket https://www.agem.nl/energiedisplay of neem direct contact op met het Energieloket via (0314) 820 360 of energieloket@agem.nl