Deel als huiseigenaar uw ervaringen tijdens de Achterhoekse Duurzame Huizenroute!

De Achterhoekse Duurzame Huizenroute komt er weer aan. In de hele Achterhoek stellen bewoners zaterdag 2 november tussen 11.00 en 15.00 uur hun energiezuinige en duurzame woning open. Ook hun kennis en ervaring delen zij met iedereen die interesse heeft in het verbeteren van zijn of haar woning. Een mooie manier voor inwoners uit de Achterhoekse gemeenten om energiebesparende mogelijkheden in de praktijk te zien. En om van de huiseigenaren te horen wat hun ervaringen en tips daarbij zijn.

De vorige editie was een groot succes. Ruim 700 geïnteresseerden kwamen langs op de verschillende locaties. Voor dit jaar willen we, naast het aantal woningen dat opnieuw meedoet, ook nieuwe voorbeelden aan de route toevoegen. Zodat bezoekers van de vorige editie zich bij nieuwe locaties kunnen verwonderen over alle mogelijkheden die er zijn. 

Doet u ook mee?

Heeft u in uw huis of bedrijf ook energiebesparende maatregelen getroffen? En wilt u hier anderen over vertellen? Dan zijn wij op zoek naar u! Alle voorbeelden van energiebesparende maatregelen zijn welkom. Dus zowel volledig energiezuinige woningen, als ook voorbeelden hoe een bestaande woning stap- voor- stap verbeterd kan worden. Op deze manier zorgen we ervoor dat er tijdens de Achterhoekse Duurzame Huizenroute informatie en inspiratie in overvloed is voor een diverse doelgroep. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via: www.verduursaamenergieloket.nl/huizenroute. Met vragen kunt u contact opnemen met Irina Bosman van het Energieloket via huizenroute@verduursaamenergieloket.nl of via telefoon: (0314) 820 360.