Conceptontwerp herontwikkeling Vennebulten klaar 

We zijn benieuwd naar uw reactie! 

Al enige tijd zijn we bezig met de herontwikkeling van de Vennebulten in het prachtige landbouw/natuurgebied Zwarte Veen / Aaltense Goor. Dit doen we samen met onze buurgemeente, Provincie, (belangen)organisaties, agrariërs en inwoners. 

Op 26 november vorig jaar was er een bijeenkomst, waar we ideeën en wensen van betrokkenen hebben verzameld voor dit project. Er is ook een wandeling gemaakt door het gebied, waarbij uitleg werd gegeven over de veranderingen die de natuur ondergaat en de gevolgen voor de Vennebulten (en ook de agrarische gronden in het Zwarte Veen). 

Met deze ideeën is een ontwerpbureau aan de slag gegaan. De ideeën zijn vertaald in een concept ontwerp dat op 29 maart in te zien is tijdens een bijeenkomst in de Radstake, Twente-Route 8, 7055 BE Heelweg. De ontwerpen zijn op plattegronden te zien en er is een medewerker om uitleg te geven en te antwoorden op uw vragen. 

U bent hiervoor van harte uitgenodigd. 

Voorafgaand kunt u ook deelnemen aan een wandeling door het gebied, waarbij nog meer uitleg gegeven wordt over het nieuwe ontwerp. Na afloop van de wandeling kunt u dan onder het genot van een kop koffie in de Radstake de concept ontwerpen bekijken en hierop reageren. 

Datum: woensdag 29 maart
Tijdstip wandeling: 9.00 – 10.00 uur
Tijdstip inloopbijeenkomst in de Radstake: 10.30 – 12.00 uur. 

U hoeft zich voor de wandeling of de inloopbijeenkomst niet aan te melden. We zijn erg benieuwd naar uw reacties. We vertrekken voor de wandeling uiterlijk om 9.00 uur bij de schaapskooi, Landstraat 31 in Heelweg. Bij de inloopbijeenkomst kunt u binnen lopen wanneer u wilt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project? Via ons interactieve platform www.onzeoudeijsselstreek.nl/vennebulten houden we u op de hoogte. U kunt zich hier aanmelden en ook zelf reacties en ideeën plaatsen.