23 juli 2018

Buurtbank voor wijk De Gaarden in Ulft

 

Introductie

Wonion en gemeente Oude IJsselstreek bieden de bewoners van wijk De Gaarden in Ulft een buurtbank aan ter afronding van de werkzaamheden. De nieuwbouw van de 38 Nul-op-de-meterwoningen in De Gaarden is klaar en de bouwwerkzaamheden in de buurt sluiten wij graag samen met de bewoners af. Als dank voor de medewerking bieden Wonion en gemeente de bewoners een ontmoetingsplek aan in de vorm van een buurtbank. Deze bank is speciaal voor De Gaarden ontworpen en de buurt mag meebepalen welk ontwerp op de bank moet komen. De keuze van de bewoners is hierin leidend.

Buurtmozaïekmiddag 22 september


Wooncorporatie Wonion en gemeente Oude IJsselstreek organiseren op 22 september een buurtmozaïekmiddag. Bewoners van De Gaarden ontvangen een uitnodiging om die middag een workshop mozaïeken te volgen en samen met buurtgenoten de bank af te maken. Door samen met de buren het ontwerp van de bank te kiezen, te maken èn gezamenlijk de plaats voor de bank te bepalen wordt er een plek gecreëerd waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Woont u in De Gaarden? Dan bent u van harte welkom om zaterdagmiddag 22 september naar de buurtmozaiekmiddag te komen. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Wij informeren u nog over het exacte tijdstip en de locatie van de buurtmozaïekmiddag.