28 januari 2019

Bereikbaarheid politie in Oude IJsselstreek

 

Introductie

Sinds enige tijd is het politiebureau in Ulft gesloten en zijn zij verhuisd naar de politiepost in het gemeentehuis in Gendringen. Medewerkers, en dan vooral de wijkagenten, van het politiecluster Oude IJsselstreek zijn regelmatig aanwezig op dit steunpunt.

Openingstijden politiepost

Heeft u een vraag? Dan kunt u op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur binnenlopen bij de politiepost.

Op maandag van 14.00 tot 20.00 uur en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur kunt u bij de politiepost terecht voor een gesprek of om aangifte te doen. Hiervoor moet u wel vooraf via telefoonnummer 0900-8844 een afspraak maken. Als u belt met 0900-8844 overleggen we samen met u wat in uw situatie de best passende mogelijkheid voor contact is. Uiteraard kunt u de politie ook bereiken via www.politie.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen door één van de clusterleden van de politie Oude IJsselstreek.

Vaker aanwezig in uw wijk en dorpskern

Door de huidige technische middelen kunnen agenten op iedere plek aangiftes opnemen - ook bij u thuis- en andere werkzaamheden verrichten. Agenten zijn hierdoor fysiek meer aanwezig op straat in de wijken en dorpskernen. Het streven is om u van dienst te zijn op tijden en op locaties die voor u goed uitkomen.

Bereikbaarheid politie

U kunt met uw vraag, melding, aangifte of klacht op verschillende manieren, 24 uur per dag, contact opnemen met de politie.

  • Telefonisch via 112 (spoed) en via 0900-8844 (voor alle andere zaken waarvoor u contact met de politie wilt)
  • Via internet www.politie.nl