Achterhoekse gezinnen gezocht voor Junior Energiecoach

Hoe bespaar je thuis zo leuk en makkelijk mogelijk energie? Kinderen tussen de 7 en 12 jaar kunnen het leren met Junior Energiecoach: een leuk en leerzaam spel om thuis energie te besparen. Kinderen en ouders in de gemeente Oude IJsselstreek kunnen gratis meedoen via Agem Energieloket!

Lampenjacht en stekkerexpeditie

Met Junior Energiecoach ga je met het hele gezin aan de slag met wekelijkse opdrachtjes. Er zijn iedere spelronde speciale Junior Energiecoach-filmpjes van Varkentje Rund (bekend van Klokhuis) online. Deze gaan vergezeld van leuke en soms geheime opdrachten, winacties, interessante weetjes en spellen. Wie durft er mee op lampenjacht of stekkerexpeditie!? Kinderen worden na afloop van het spel echte Junior Energiecoaches. Maar het spel is natuurlijk ook leuk en leerzaam voor ouders.

Het spel is bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Doel van Junior Energiecoach is een schoner milieu en een vollere portemonnee door meer inzicht over thuis gemakkelijk energie besparen. Het spel start op 3 oktober en duurt vijf weken.

Meedoen aan het spel of meer informatie?

Meedoen aan het spel kan via www.agem.nl/juniorenergiecoach De inschrijving loopt tot en met 27 september. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij!