Introductie wethouder

 

Geachte bezoeker!

Hartelijk welkom bij het menu ‘ondernemerszaken’ van onze website.

Peter van de Wardt

Wat kunnen we voor u doen? Bent u op zoek naar een geschikte plek voor uw  huisvesting op één van onze bedrijventerreinen? Zoekt u een accountmanager die u binnen onze organisatie snel en deskundig van dienst is? Heeft u plannen om uit te breiden en wilt u weten wat er op uw af komt? Onze Rode Loper aanpak zorgt dat u met de juiste informatie goede afwegingen kunt maken zodat uw beslissingen toekomstbestendig zijn. Om het u en uw adviseurs gemakkelijk te maken werken we met factsheets (samenvattingen) die u zo kunt downloaden.

Doel van de rode loper aanpak is de ondernemer met raad en ondersteuning bijstaan, zodat u zorgvuldiger, sneller en beter kan schakelen bij uitbreidings- en vestigingsvragen van het bedrijf. Op het moment dat iets niet kan, zoeken we naar alternatieve oplossingen op andere locaties. We bieden aan actief mee te denken tijdens het gehele proces van besluitvoorbereiding, zodat de doorlooptijden worden bekort en afbreukrisico’s snel worden onderschept. Ondernemer en gemeente maken daardoor minder kosten voor adviseurs en uren.

Bedrijven die zich hier vestigen komen terecht in een dynamische en enthousiaste werkomgeving en een ondernemersvriendelijke houding. Voeg daarbij de unieke Achterhoekse mentaliteit van: “niet praten maar aanpakken”. U kunt rekenen op eenduidige en toepasbare adviezen, open en transparante communicatie met bestuur en ondersteunende diensten van het eerste contact tot en met de borrel bij de opening! Dienstverlening die past bij een echte Rode Loper Aanpak.

Peter van de Wardt
Wethouder economische zaken