Diverse wegwerkzaamheden in onze gemeente

De gemeente heeft aannemer TWW opdracht gegeven om wegwerkzaamheden uit te voeren op diverse plekken in onze gemeente. Hieronder vindt u een overzicht.

Anholtseweg Gendringen (werkzaamheden gaan niet door)

Dit werk gaat in verband met weersomstandigheden niet door en zal in de loop van 2023 worden opgepakt. Op een deel van de Anholtseweg tussen de Langenhorstweg en de grens met Duitsland in Gendringen vinden diverse werkzaamheden plaats: het frezen van de bestaande deklaag, het uitvoeren van kleine herstelwerkzaamheden en het aanbrengen van een nieuwe deklaag.

Lankhorsterweg Heelweg

De werkzaamheden aan de Lankhorsterweg in Heelweg bestaan uit het herstellen van slechte plekken in het asfalt en het versterken van de bermen met grasbetonstenen. Er zijn twee uitvoeringsfasen.
Fase 1: asfaltwerkzaamheden op 28 en 29 november. Hierbij is de weg totaal afgesloten, ook in de nacht.
Fase 2: van 30 november tot 9 december worden de grasbetonstenen in de berm gelegd. Hierbij is de weg afgesloten op werkdagen tussen 7.00 en 16.30 uur.

Den Dam Breedenbroek

De werkzaamheden aan Den Dam in Breedenbroek bij huisnummer 20 en 26 bestaan uit het oplossen van trillings- en geluidsoverlast. Dit gebeurt door plaatselijke asfaltschade weg te nemen en te vervangen door nieuw asfalt. Tijdens de uitvoering is de weg op 5 december afgesloten tussen 7.00 en 16:30 uur. Er is er een omleiding ingesteld voor het doorgaande verkeer.

Berkenlaan Silvolde

De werkzaamheden aan de Berkenlaan in Silvolde bestaan uit het oplossen van trillings- en geluidsoverlast. Dit gebeurt door plaatselijke asfaltschade weg te nemen en te vervangen door nieuw asfalt. Tijdens de uitvoering is de weg op 29 november afgesloten tussen 7.00 en 16:30 uur en is er een omleiding ingesteld voor het doorgaande verkeer.

Landstraat Heelweg

De werkzaamheden aan de Landstraat in Heelweg bestaan uit het wegnemen van asfaltschade en het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag. Aansluitend zullen de bermen van de weg worden versterkt met grasbetonstenen. Tijdens de uitvoering van de asfaltwerkzaamheden is de weg op 28 en 29 november afgesloten, ook in de nacht. Tijdens het leggen van de grasstenen is de weg alleen op werkdagen, overdag afgesloten tussen 7.00 en 16:30 uur. De werkzaamheden eindigen op 9 december 2022.