Dienstverlening gemeente

Is het gemeentehuis open?

De dienstverlening van de gemeente gaat door. Maar we nemen wel maatregelen om onnodig risico op verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Daarvoor vragen we ook uw medewerking.

Wij vragen u om uw contacten met de gemeente zoveel als mogelijk telefonisch en digitaal te doen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer (0315) 292 292, via WhatsApp op telefoonnummer 06 12917102 en per mail via info@oude-ijsselstreek.nl. Heeft u een afspraak en kunt of wilt u niet komen? Graag horen wij dan even van u.

U blijft welkom in het gemeentehuis in Gendringen, maar alleen voor zaken die niet kunnen wachten en die niet digitaal kunnen worden afgehandeld. We werken alleen op afspraak. Kijk bij onze openingstijden voor welke momenten u een afspraak kunt maken. Op maandagavond zijn wij gesloten.

Komt u naar het Gemeentehuis? Dan is het verplicht een mondkapje te dragen.

Afspraak maken

Wij werken op afspraak. Voor een aantal zaken zoals het aanvragen van een rijbewijs of paspoort kunt u online een afspraak inplannen. Veel producten kunt u ook direct regelen via onze website. Bijvoorbeeld een verhuizing doorgeven of een uittreksel aanvragen.

Verhuizing doorgeven

Uittreksel aanvragen

Online afspraak maken

Voor overige zaken kunt u ons bellen. Wij plannen de afspraak dan voor u in.

Uiteraard geldt: heeft u of één van uw gezinsleden of huisgenoten klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar het gemeentehuis en blijf thuis.