Coronaloket Oude IJsselstreek

Coronaloket Oude IJsselstreek

Wij willen u natuurlijk zo goed mogelijk helpen en een antwoord geven op uw vraag.

Daarom hebben wij voor u dit corona loket gemaakt. Zo kunt u, ook buiten kantoortijd, al antwoord op uw vragen krijgen.

En mocht u antwoord er niet tussen staan, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Het fijnste is, als u daarvoor ons contactformulier zo nauwkeurig mogelijk invult. Dan kunnen wij alvast wat voor u uitzoeken zodat u zo snel mogelijk antwoord krijgt op uw vraag.

Bent u particulier, ondernemer of stelt u een vraag namens uw vereniging of stichting?
Wellicht staat het antwoord op uw vraag op de website van de Rijksoverheid.
Veel zaken rondom het coronavirus zijn landelijk geregeld. U vindt op de website van de rijksoverheid veel informatie over belangrijke onderwerpen voor ondernemers.
Waar gaat uw vraag over?
Reizen en op vakantie gaan
Veel zaken rondom het coronavirus zijn landelijk geregeld. U vindt op de website van de rijksoverheid veel informatie over het onderwerp Reizen en op vakantie gaan.
Zorg nodig of zorg geven
Veel zaken rondom het coronavirus zijn landelijk geregeld. U vindt op de website van de rijksoverheid veel informatie over het onderwerp Zorg nodig of zorg geven.
Kinderopvang en onderwijs
Veel zaken rondom het coronavirus zijn landelijk geregeld. U vindt op de website van de rijksoverheid veel informatie over het onderwerp kinderopvang en onderwijs
Verkeer, openbaar vervoer en grensstreek
Veel zaken rondom het coronavirus zijn landelijk geregeld. U vindt op de website van de rijksoverheid veel informatie over het onderwerp verkeer, openbaar vervoer en grensstreek.
Vaccineren
Veel zaken rondom het coronavirus zijn landelijk geregeld. U vindt op de website van de rijksoverheid veel informatie over het onderwerp vaccineren.
Bijzondere gelegenheden
Veel zaken rondom het coronavirus zijn landelijk geregeld. U vindt op de website van de rijksoverheid veel informatie over het onderwerp bijzondere gelegenheden.
Verkiezingen
Veel zaken rondom het coronavirus zijn landelijk geregeld. U vindt op de website van de rijksoverheid veel informatie over het onderwerp verkiezingen.
Cultuur en sport
Veel zaken rondom het coronavirus zijn landelijk geregeld. U vindt op de website van de rijksoverheid veel informatie over het onderwerp cultuur en sport.
Testen op coronavirus
Veel zaken rondom het coronavirus zijn landelijk geregeld. U vindt op de website van de rijksoverheid veel informatie over het onderwerp testen op coronavirus.
De Nederlandse maatregelen
Veel zaken rondom het coronavirus zijn landelijk geregeld. U vindt op de website van de rijksoverheid veel informatie over het onderwerp de Nederlandse maatregelen.
Bekijk meer informatie met betrekking tot verenigingen en stichtingen op de website van de gemeente
De gemeente ondersteunt stichtingen, verenigingen en organisatoren van evenementen tijdens de coronacrisis.
Neem contact met ons op
Heeft u een andere vraag of probleem? Neem dan contact met ons op. U krijgt binnen twee werkdagen van ons een reactie.